Om Norsk Senter for Bevissthet

Velkommen til denne nettsiden. Mitt navn er Azaris Tommy Fredriksen.

Etter mange år med undervisning, privattimer og egne erfaringer fra forskjellige metoder og retninger opprettet jeg Norsk Senter for Bevissthet i 2014. Gjennom dette senteret tilbyr jeg i dag utdannelser, skoler og enkeltkurs som vil gi deg det du trenger for å utvikle deg selv, hjelpe andre mennesker og sette i gang din egen praksis (om du ønsker det). Dette innebærer:

  1. RPT-skolen - der du kan fordype deg i Rask Personlig Transformasjon (RPT) over et halvt år og bli sertifisert RPT-utøver.
  2. Livets mysterieskole - der jeg har samlet den spirituelle kunnskapen, undervisningen og kursene for selvutvikling på høyt nivå (4 måneders varighet)
  3. Intuitiv coach utdannelsen - som er den mest helhetlige utdannelsen min (1 års varighet). Denne utdannelsen innehar alt innholdet fra Livets mysterieskole og RPT-skolen (unntatt RPT Nivå 3 kurset), alle enkeltkursene og nettkursene, samt coaching og flere andre deler.
  4. Selvutvikling gjennom kanalisering - en rekke samlinger med kanaliseringer for selvutvikling over 1/2 skoleår.
  5. Enkeltkurs og nettkurs - i blant annet Mindfulness og stressmestring og Rask Personlig Transformasjon (RPT).

Alle enkeltkursene, skolene og utdannelsene tilbys til privatpersoner, bedrifter og offentlige etater. Ta kontakt om du ønsker å sette opp egne kurs for din bedrift, offentlige etat eller vennekrets.

Vennlig hilsen Azaris Tommy Fredriksen,
grunnlegger av Norsk Senter for Bevissthet. 

200 pix - Beste bildet - IMG_2422 - optimalisert ferdig 200 pix Jeg har som bakgrunn mange forskjellige metoder og retninger innen terapi og selvutvikling. Blant annet kan nevnes: Jeg er Norges eneste og første lærer av RPT (Rask Personlig Transformasjon) og har 7 års erfaring fra ThetaHealing (Norges første lærer og utøver). I tillegg er jeg sertifisert thai-massør og reiki-healer, har erfaring fra The Work med Byron Katie, Chinese energetics og andre terapiformer og mange år med mindfulness, meditasjon, yoga, kung fu og selvutvikling. Jeg har jobbet mye med å endre vanskelige følelser, minner og reaksjoner i mennesker. De siste 20 årene har jeg åpnet og utviklet mine evner til å sanse hva andre mennesker føler, se andre dimensjoner av eksistensen og ha kontakt med den "usynlige" verden av vesener og energier. Gjennom disse årene har jeg hatt mange sterke spirituelle opplevelser som har dannet grunnlag for en del av kunnskapen jeg formidler og underviser. Akademisk er jeg utdannet jurist og har jobbet i to departementer og med menneskerettigheter og humanitær rett i Røde Kors i flere år, samt vært megler i Konfliktrådet. Jeg har undervist og gitt privattimer innen terapi og selvutvikling på fulltid siden 2005.