RPT - skolen

RPT-skolen er for deg som ønsker å:

 • Lære en unik, internasjonal metode for å klarere traumer, følelser, tanker- og reaksjonsmønstre eller andre temaer - i deg selv og andre.
 • Fordype deg i RPT (Rask Personlig Transformasjon)
 • Jobbe med egne temaer med de andre deltagerne og med assistanse fra læreren i klasserommet eller
 • Bli en sertifisert RPT-utøver

Hvis du ikke kjenner til RPT fra tidligere, klikk her for å få en introduksjon, eller klikk her for å lese mer om metoden.

 

Gjennom denne skolen får du:

 1. RPT Nivå 1 kurset (4 dager)
 2. RPT Nivå 2 kurset (5 dager)
 3. RPT Nivå 3 kurset (14 dager)
 4. Kurset "Intuitiv avlesning" (3 dager) - for å fordype og utvide dine evner til å avlese intuitivt når du jobber med RPT (eller andre metoder)
 5. Nettkurset "Hvordan sette i gang egen praksis"
 6. Webseminarer med oppfølging av kursene
 7. Videoopptak av konsultasjoner med læreren (Azaris) og grunnlegger av RPT (Simon Rose) så du kan studere fremgangsmåten og teknikkene enda grundigere
 8. Tilgang til lukkede medlemssider med videoopptak og annet relevant informasjon for RPT-utøvere
 9. Praktisering med de andre deltagerne
 10. Sertifisering som RPT-utøver (forutsatt at du består alle kursene)

Hva andre har sagt om RPT

”Livsendrende! Verktøy som tar det ved roten! Vakkert og kraftfullt."

"Dette tror, eller vet jeg er noe av det beste kurset jeg har vært med på. Meget lærerikt og ikke minst en fantastisk lærer. Flink til å lære fra seg og er ikke redd for å gi av seg selv. Det jeg har lært her er så enkelt at det nesten er for godt til å være sant. Kommer til å bruke dette mye. Føler jeg har blitt født på ny.”

"Jeg har for 1. gang gjennom dette kurset kjent en veldig kraftig og enkel problemløsning. Jeg har tidligere og i mange år jobbet med meg selv for å heale følelser, men ikke klart å få tak i essensen før nå."

"Effektiv metode for å komme til kjernen av problemene og gi slipp på dem. Magisk."

Praktisk informasjon

RPT-skolen er en utdannelse som går over et halvt år med inntak en gang i året. Undervisningen starter i januar og avsluttes med RPT Nivå 3 kurset (normalt i mai / juni). RPT Nivå 1 og 2 er forøvrig en integrert del av Intuitiv coach utdannelsen.

Her er datoene for RPT-skolen i 2023:

 1. Intuitiv avlesning (3 dager - fredag til søndag): 13. - 15. januar 2023
 2. RPT Nivå 1 (4 dager - torsdag til søndag): 9. - 12. februar 2023
 3. RPT Nivå 2 (5 dager - onsdag til søndag): 22. - 26. mars 2023
 4. RPT Nivå 3 (14 dager): fra 6. mai til 17. juni 2023 (undervises over internett over 6 uker på følgende datoer: lørdag 6. mai, tirsdag 9 mai, lørdag 13. mai, lørdag 20 mai, onsdag 24. mai, lørdag 27. mai, onsdag 31. mai, lørdag 3. juni, onsdag 7. juni, lørdag 10. juni, onsdag 14. juni, lørdag 17. juni)
 5. Webseminarer: datoene fastsettes etter oppstart (i samsvar med hva som passer deg og de andre deltagerne).
 • Tid: Kl. 09:30 – 19:00 alle dagene
 • Sted:
  RPT Nivå 1 og 2 kursene holdes på Norsk Senter for Bevissthet. Adressen er Stensboddingvegen 170, 2150 Årnes (5 mil nord for Oslo). Kart med veibeskrivelse: klikk her (B på kartet er senteret, A er fra Sinsenkryssen i Oslo med bil). Klikk her for å laste ned dokument med mer informasjon om reisevei, kollektivtransport og overnattingsmuligheter.

  RPT Nivå 3 kurset i 2023 undervises over internett (der du er).

 • Pris:
  • Du får alle kursene (Intuitiv avlesning, RPT Nivå 1, RPT Nivå 2, RPT Nivå 3 og nettkurset "Hvordan sette i gang egen praksis"), alle webseminarene med oppfølging, tilgang til medlemssider med videoopptak av undervisning, konsultasjoner og annen relevant informasjon for RPT-utøvere, samt sertifisering - for kun 29.990 kroner.
  • Prisen inkluderer eget kurshefte til alle kursene. Eventuell overnatting og mat kommer i tillegg.
 • Påmelding:
  Klikk på den store gule knappen nedenfor for komme til siden der du kan melde deg på RPT-skolen. Da det er begrenset antall plasser er det nødvendig med påmelding. Betal depositumet for å sikre deg plassen.
Klikk her for å melde deg på RPT-skolen