Selvutvikling gjennom kanalisering

Kunne du tenkt deg å utvikle deg selv personlig og spirituelt gjennom veiledning fra en større bevissthet og høyt utviklede vesener? Da er "Selvutvikling gjennom kanalisering" for deg!

 

Hva er "Selvutvikling gjennom kanalisering"?

"Selvutvikling gjennom kanalisering" er en rekke med kanaliseringer jeg har blitt inspirert og oppfordret til å skape av den større bevisstheten jeg har kanalisert de siste årene.

Slik jeg har forstått og blitt fortalt (fra denne større bevisstheten), er dette er en reise over 10 samlinger der du vil lære høyt utviklede, praktiske og konkrete metoder og fremgangsmåter for å "vikle deg selv løs" ("selvutvikling") fra dine gamle illusjoner, ideer og begrensninger til å skape din virkelighet og bli den du virkelig Er og har potensial for å Være. Kanaliseringene vil normalt inneholde informasjon, fordypning, konkrete veiledninger og metoder, og den høyere bevisstheten / vesenene vil svar på dine konkrete spørsmål. Du kan delta på samlingene ved fysisk oppmøte eller over internett (live streaming).

Hva er kanalisering?

Kanalisering er informasjon fra forskjellige åndelige vesener eller en høyere intelligens som mottas og videreformidles gjennom en person. Jeg, Azaris Fredriksen, har kanalisert forskjellige vesener og spirituell informasjon de siste årene. Informasjonen kommer fra engler, erkeengler, oppstegne mestere og andre lysvesener fra forskjellige dimensjoner - eller en høyere intelligens / bevissthet. Kanaliseringene innholder normalt informasjon om hvordan håndtere utfordringer i livet, hvordan skape det livet du vil ha og hjelp til å "utvikle deg" spirituelt og personlig gjennom å huske hvem du virkelig er. I tillegg er det ofte fordypning av vår forståelse av hvordan eksistensen og livet fungerer. Kanaliseringene snakker til og kan hjelpe oss med å åpne den iboende visdommen vi alle har i oss. Kanaliseringene mine kommer normalt gjennom på engelsk (men har hatt noen på norsk).

Her er en liten kanalisering jeg fikk som introduserer "Selvutvikling gjennom kanalisering":

Vil du se flere kanaliseringer før du bestemmer deg?
Jeg har lagt ut flere kanaliseringer som du kan se på (fra utdannelsene mine).
Disse vil mulig være mer generelle enn de som vil komme gjennom i denne serien Selvutvikling gjennom kanalisering.
Klikk her for å se disse tidligere kanaliseringene.

Dette får du:


 1. 1/2 skoleår med 10 samlinger med kanaliseringer:
  - Med praktiske og konkrete metoder og fremgangsmåter for selvutvikling kanalisert fra en større bevissthet / høyt uviklede vesener.
  - Svar på dine konkrete spørsmål under hver kanalisering.
  - Delta på samlingene ved fysisk oppmøte eller over internett (live streaming).
 2. Opptak av alle kanaliseringene (på egne medlemssider)
 3. Egen lukket Facebook gruppe med alle de andre deltakerne.
 4. Samarbeid og oppfølging med Azaris og de andre deltakerne av det som har blitt kanalisert.

Praktisk informasjon


Selvutvikling gjennom kanalisering er en reise som går over 10 samlinger (fysisk eller over internett) to ganger i året. Dette innebærer at du kan enten være med fysisk ved oppmøte på Norsk Senter for Bevissthet på Årnes eller gjennom streaming direkte over internett (slags webseminar). Første samling starter i januar (vårsemesteret) eller i august (høstsemesteret).

Her er datoene for våren 2019: (merk - dager og datoer kan endres hvis ønskelig fra deltakerne)

 1.  Onsdag 16. januar
 2. Onsdag 30. januar
 3. Onsdag 13. februar
 4. Onsdag 27. februar
 5. Onsdag 20. mars
 6. Onsdag 10. april
 7. Onsdag 24. april
 8. Onsdag 8. mai
 9. Onsdag 22. mai
 10. Onsdag 5. juni

Her er datoene for høsten 2019: (merk - dager og datoer kan endres hvis ønskelig fra deltakerne)

 1.  Onsdag 14. august
 2. Onsdag 28. august
 3. Onsdag 11. september
 4. Onsdag 25. september
 5. Onsdag 2. oktober
 6. Onsdag 16. oktober
 7. Onsdag 30. oktober
 8. Onsdag 13. november
 9. Onsdag 27. november
 10. Onsdag 11. desember
 • Tid: kl. 19:30 alle dagene
 • Sted for fysisk oppmøte:
  - Alle samlingene arrangeres på Norsk Senter for Bevissthet og gjennom "live streaming" over internett.
  - Adressen til Norsk Senter for Bevissthet er Stensboddingvegen 170, 2150 Årnes (5 mil / 45 minutter nord for Oslo). Kart for veibeskrivelse: klikk her (B på kartet er senteret, A er fra Sinsenkrysset i Oslo med bil). Mer informasjon om reisevei, kollektivtransport osv kan du få ved å henvende deg til oss og ved påmelding.
  - Merk: det er begrenset med plasser for fysisk oppmøte, så ved stor pågang vil de som først sier i fra at de ønsker å møte opp fysisk bli prioritert til det er fullt. De andre får da følge med gjennom internett (live streaming).
 • Deltakelse gjennom internett (live streaming):
  Du kan delta på alle samlingene gjennom "live streaming" over internett. Dette gjør at du kan delta uansett hvor du måtte befinne deg med tilgang til internett. Du vil se og høre alt som skjer, og ha mulighet til å stille spørsmål direkte. Mer informasjon om hvordan du får tilgang til samlingene over internett gis ved påmelding.
 • Opptak av samlingene:
  Det vil bli gjort opptak av alle kanaliseringene, som du vil få tilgang til på egne medlemssider.
 • Pris:
  • 4990 kroner - for alle samlingene, kanaliseringene og tilgang til alle opptakene fra samlingene.
  • Muligheter for betalingsordninger med månedlige betalinger (si ifra om du ønsker dette).
 • Påmelding:
  Klikk på den store gule knappen nedenfor for komme til siden der du kan melde deg på. Betal depositumet for å sikre deg plassen.
Klikk her for å melde deg på Selvutvikling gjennom kanalisering