Selvutvikling gjennom kanalisering

Kunne du tenkt deg å utvikle deg selv personlig og spirituelt gjennom veiledning fra en større bevissthet og høyt utviklede vesener? Da er "Selvutvikling gjennom kanalisering" for deg!

 

Hva er "Selvutvikling gjennom kanalisering"?

"Selvutvikling gjennom kanalisering" er en rekke med kanaliseringer jeg har blitt inspirert og oppfordret til å skape av den større bevisstheten jeg har kanalisert de siste årene.

Slik jeg har forstått og blitt fortalt (fra denne større bevisstheten), er dette er en reise med samlinger der du vil lære høyt utviklede, praktiske og konkrete metoder og fremgangsmåter for å "vikle deg selv løs" ("selvutvikling") fra dine gamle illusjoner, ideer og begrensninger til å skape din virkelighet og bli den du virkelig Er og har potensial for å Være. Kanaliseringene vil normalt inneholde informasjon, fordypning, konkrete veiledninger og metoder, og den høyere bevisstheten vil svar på dine konkrete spørsmål. Du deltar på samlingene over internett (live streaming).

Hva er kanalisering?

Kanalisering er informasjon fra en høyere intelligens / bevissthet eller forskjellige åndelige vesener som mottas og videreformidles gjennom en person. Jeg, Azaris Fredriksen, har kanalisert en slik høyere bevissthet og forskjellige vesener (engler, erkeengler, oppstegne mestere og andre lysvesener fra forskjellige dimensjoner) de siste årene. Kanaliseringene innholder normalt informasjon om hvordan håndtere utfordringer i livet, hvordan skape det livet du vil ha og hjelp til å "utvikle deg" spirituelt og personlig. I tillegg er det ofte fordypning av vår forståelse av hvordan eksistensen og livet fungerer. Kanaliseringene snakker til og kan hjelpe oss med å åpne den iboende visdommen vi alle har i oss. Kanaliseringene mine kommer normalt gjennom på engelsk eller norsk (tilpasset gruppen).

Her er en liten kanalisering jeg fikk som introduserer "Selvutvikling gjennom kanalisering":

Vil du se flere kanaliseringer før du bestemmer deg?
Jeg har lagt ut flere kanaliseringer som du kan se på (fra utdannelsene mine).
Disse vil mulig være mer generelle enn de som vil komme gjennom i denne serien Selvutvikling gjennom kanalisering.
Klikk her for å se disse tidligere kanaliseringene.

Hva andre har sagt om kanaliseringsserien
Selvutvikling gjennom kanalisering


"Selvfølgelig anbefaler jeg dette!  Her har man tilgang til selve "kilden" og kan spørre om hva som helst. Meditasjonene er dype og transformerende i seg selv. Jeg kan ikke få sagt nok bra om dette. Ord blir fattige når jeg skal forklare. Det må bare oppleves!

Dette er jo et dypdykk ned i det berømte kaninhullet til Alice i Eventyrland. Jeg gleder meg i flere dager før hver kanalisering. Jeg føler meg så heldig som har fått være med på dette, og anbefaler det til alle. Uansett om man bare er nysgjerrig på hvordan ting henger sammen, hva meningen med livet er, osv. eller om man ønsker kontakt med den andre siden, eller om man har spesifikke problemer, fysisk eller mentalt. Dette er noe jeg unner ALLE å få ta del i

Kanaliseringene har gitt meg veldig spesifikke meditasjoner og metoder jeg kan bruke for å forbedre meg selv både psykologisk og med mine fysiske problemer. Jeg har også vært så heldig å få råd fra mine egne slektninger som har gått over!" - Heidi, omsorgsarbeider fra Lørenskog

Klikk her for å melde deg på Selvutvikling gjennom kanalisering

Dette får du:


 1. 1/2 skoleår med 5 samlinger med kanaliseringer:
  - Med praktiske og konkrete metoder og fremgangsmåter for selvutvikling kanalisert fra en større bevissthet / høyt uviklede vesener.
  - Svar på dine konkrete spørsmål under hver kanalisering.
  - Delta på samlingene over internett der du er (live streaming).
 2. Opptak av alle kanaliseringene (på egne medlemssider)
 3. Egen lukket Facebook gruppe med alle de andre deltakerne.
 4. Samarbeid og oppfølging med Azaris og de andre deltakerne av det som har blitt kanalisert.

Praktisk informasjon


Selvutvikling gjennom kanalisering er en reise som går over 5 samlinger (over internett) to ganger i året. Dette innebærer at du deltar gjennom direkte streaming over internett (slags webseminar). Første samling starter i januar (vårsemesteret) eller i august / september (høstsemesteret).

 • Datoer: Si ifra om du er interessert å i delta! Ingen datoer satt opp per i dag.
 • Tid: kl. 19:30 alle dagene
 • Deltakelse gjennom internett (live streaming):
  Du deltar på alle samlingene gjennom "live streaming" over internett. Dette gjør at du kan delta uansett hvor du måtte befinne deg med tilgang til internett. Du vil se og høre alt som skjer, og ha mulighet til å stille spørsmål direkte. Mer informasjon om hvordan du får tilgang til samlingene over internett gis ved påmelding.
 • Opptak av samlingene:
  Det vil bli gjort opptak av alle kanaliseringene, som du vil få tilgang til på egne medlemssider.
 • Pris:
  • 2490 kroner - for alle samlingene, kanaliseringene og tilgang til alle opptakene fra samlingene.
  • Muligheter for betalingsordninger med månedlige betalinger (si ifra om du ønsker dette).
 • Påmelding:
  Klikk på den store gule knappen nedenfor for komme til siden der du kan melde deg på. Betal depositumet for å sikre deg plassen.
Klikk her for å melde deg på Selvutvikling gjennom kanalisering